Misschien leuk om wordt vervolgt te lezen over onze tandarts?

Ik had laatst een stukje geplaatst over die hark van een tandarts van ons gezin. Ik ben daarna met de tips van jullie rond gaan bellen. Volgens mij houden ze elkaar de hand boven het hoofd. Een verkeerde kies trekken kan iedereen overkomen. En zo’n fluor bitje moet nu eenmaal…..


Ik ging afgelopen week wederom naar de tandarts met de kids om hun kiezen te laten sealen. Dit werd gedaan door de mondhygiΓ«niste. Een ‘oude’ rot in het vak. Eva ging als eerste in de stoel. Er kwamen hele grote tranen uit haar ogen rollen. Stilletjes. Mijn zoon zat stil verstijft in zijn stoel op zijn beurt te wachten. De dame vroeg wat er aan de hand was. Ik vertelde van het drama met de fluor behandeling en dat de tandarts ze een fluor behandeling met een kwast had beloofd. En dat hij zijn belofte niet nakwam. Het boren zonder waarschuwing. De mondhygiΓ«niste rolde met haar ogen. Ze zachte eens heel diep. En zei: zo zonde dat zo’n fluor behandeling niet lukt. Dit is namelijk erg belangrijk. Laat mij maar. Voor de rest mocht niemand meer wat zeggen. Zij was de enige persoon die met Eva communiceerde. Tussendoor raakte Eva twee keer in paniek. Maar de mevrouw kreeg haar rustig. Alles wat ze van te voren vertelde klopte. Geen pijn, geen vieze smaak. Ze sprak de waarheid. Daarna was Daan aan de beurt. Dit verliep heel goed. Eva mocht meekijken. 


Toen moest Eva weer terug in de stoel voor een fluor behandeling. Ze kreeg het bitje in met een andere smaak. De vinger van de mondhygiΓ«niste ging meteen onder Eva haar kin zodra ze haar bitjes in had. Zo kon er geen fluor, dus smaak vrijkomen. En Eva hield het het klokje rond vol. Ze vond deze smaak zelfs lekker…… ik denk dat dat psychisch was. Maar ze kreeg van ons allemaal πŸ‘. Ze glom van trots. En ik kreeg de tip dat als het de volgende keer niet lukt mij meneer de hark dat wij naar de mondhygiΓ«niste mogen komen. Tussendoor kwam trouwens de hark nog even kijken bij mij en vroeg hoe het ging en of ik een kopje koffie luste…… Zou hij van mijn klacht over hem gehoord hebben via zijn collega’s? Bytheway, hij beloofde mij koffie, maar ik heb deze nooit gehad, hij zal wel druk geweest zijn, maar vraag het mij dan niet, zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s