En dan nog iets. Ik heb zojuist mijn laatste injectie in mijn buik gegeven.Β 


24 tot 36 uur na de eindtijd van de chemo moet ik mijzelf een prik geven. In mijn buik. Deze zorgde er tot nu toe voor dat elke volgende chemo gewoon door kon gaan. De prik kon wel extra botpijn veroorzaken. Geen idee of ik hier last van heb gehad. Ik had sowieso heel veel bot en spierpijn. Voor mijn gevoel had dit meer te maken met de chemo. 


En daar gaat hij dan. Wederom een mijlpaal. Mijn laatste prik in mijn buik. De prik voel je echt helemaal niks van. De werking was gelukkig voor mij heel gunstig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s