Als je dan toch niet misselijk bent: snicker time!

Vandaag zou ik last kunnen krijgen van spierpijnen en botpijn. Als je dan op de woensdag de chemo erin gegieterd krijg heb je daar toch echt geen beeld bij. S’avonds naar de film geweest: ladies night van Soof. Ging goed, was erg gezellig. Gisteren ook top fit. Ik had een gezonde rode kleur over mijn hele lijf. Allergische reactie, kan erbij horen. Gelukkig geen jeuk. Nadat ik mijn voorgeschreven pillen innam gingen deze klachten weg.

Sinds vandaag geen pillen tegen deze verschijnselen. Waarom eigenlijk niet? Zal ik de volgende keer maar eens naar vragen. Sinds vanmiddag begon de spierpijn. Maarrrrrr als ik ervoor ging liggen werd het erger. Zojuist een dutje op de bank proberen te doen. Kon ik toch niet stil liggen. Overal voelde ik spierPIJN. Armen begonnen te jeuken. Mijn hoofd krijgt weer een lekker gezond kleurtje. Allemaal ontstekings en allergische reacties. Duurt gelukkig maar drie tot vier dagen. Ik ga vannacht lekker slaapwandelen. Bewegen doet bij mij wonderen.

Als troost heb ik drie bijzondere Snickers kunnen kopen. Fijne avond allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s