Dierentuin Amersfoort: een aanrader.


Ik ben laatst met familie naar de dierentuin geweest in Amersfoort. Op de parkeerplaats stonden heel veel auto’s. Wij werden een beetje angstig: het zal toch niet vervelend druk zijn? Ik denk dat het zo druk was dankzij de kaarten die weg gegeven werden door de postcode loterij. Dit gaat voorlopig ook nog even door. Maarrrr het was binnen in het park gezellig druk. Niemand liep je voor de voeten. En er was genoeg plek om te zitten voor een hapje of een drankje.


Het is geen groot park wat betreft oppervlakte. Maar als je de pijlen volgt en het hele park wilt zien dan maak je al met al nog een flinke wandeling met heel veel leuks te zien.


En voor de kinderen, dus ook de ouders/kids vermaken zich, is dit een super leuk park. Er zijn meer dan genoeg dieren te zien. En overal zijn glijbanen en touwbruggen. En speeltuinen. Bij bijna elk dierenverblijf is wel iets te spelen. Er zijn ook dino’s te zien. Het hele jaar door. Met geluid en ook weer glijbanen. In de herfstvakantie zijn er extra dino’s.

Onze eigen foto:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s