Probeer eens iets nieuws: een cactus vrucht.

Tegenwoordig heb je allerlei soorten vruchten en fruit te koop. Het hele jaar door kan je wel iets bijzonders in de schappen van de supermarkt vinden. Een passie vrucht kende ik een paar jaar alleen maar op een plaatje van een pak multivruchten sap. En tegenwoordig ligt deze fruitsoort zelfs in een goedkope supermarkt. Nu zag ik laatst bij de Albert Hein de vrucht van een cactus plant liggen.


Op de verpakking staat dat je het omhulsel van de vrucht niet moet aanraken. Ik eigenwijs, toch gedaan. Ik heb de hele dag last gehad van kleine stekels. Met een vork in de vrucht geprikt. Daarna geschild. Er kwam rood vruchtvlees tevoorschijn met pitjes erin. De smaak is heerlijk zoet. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s