Mijn eerste zelfstandige bouwpakket klus (van IKEA).

Ik ken de IKEA bouw pakketten van vroeger waar je niks van de tekening snapte. En altijd schroefjes of een ander onderdeel tekort kwam. Een bron van ergernis. Vorige week was ik bij deze zaak. En ik zag iets leuks om zelf te monteren. Ik wilde het pakket al in mijn karretje stoppen…… Was de stelling toch leeg. Niet op voorraad. Een dag later waarschijnlijk weer wel. Maar om hiervoor heen en weer te rijden…. Dat kost tijd en geld. En dat voor een ding. De meneer van de balie liet uitrekenen hoeveel geld ik extra kwijt zou zijn om het te laten bezorgen. 4,95. Helemaal prima. Meteen de volgende dag besteld. En twee dagen later had ik het pakje binnen. Nou ja, eerst de buren. De buurman kwam het zware pakket netjes bij mij brengen tot aan midden in de woonkamer! Uitpakken….. dit moet mij toch alleen lukken. De boormachine tevoorschijn gehaald. Voor het eerst. Tekening erbij. Mouwen opstropen. En gaan met die banaan.


Het is gelukt. Ik had ‘maar’ een dingetje over. Hopelijk niet ernstig πŸ˜‰. Nog even afwachten of dit meubelstuk aan het einde van de week nog staat. Maar de kindjes zijn er nu al blij mee. In de lade kunnen boeken en speelgoed. Dankzij de wielen kan je lekker op de deze bank voor de verwarming zitten. Ideaal om zo in de winter je boekje te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s