Hoe maak je een spijkerbroek voor een jongen iets strakker? Help!

Bij mijn zoon zijn spijkerbroeken maat 128 inmiddels te kort. Dus ik kocht een paar nieuwe in een maat groter. Maar deze zakken van zijn billen af.


Ik koop alleen spijkerbroeken met elastiek voor de taille erin. Deze heb ik nu op z’n strakst. En dan nog… Dus ik dacht dan doe ik er zelf elastiek in en knoop ik die strakker. Maar mijn zoon zegt dat dat dunne elastiek irriteert. Bretels en een riem zijn onhandig en vooral stom volgens mijn zoon. Morgen komt de school fotograaf. Toch een broek met gaten in de knieΓ«n? Of een nette broek op de enkels? 😬

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s