Het beste voedsel.


De laatste jaren is er meer aandacht voor voeding dan voorheen. Een van de belangrijkste oorzaken daarvan is de populariteit van social media. Vroeger waren het je familieleden, vrienden of buren die je iets over voeding vertelden, nu komt de informatiestroom van alle kanten. Van journalisten tot zelfverklaarde health-goeroes en van BN-ers tot bedrijven. Iedereen lijkt te weten wat goed voor je is. Logisch dus dat veel mensen het spoor bijster zijn. 


Het voedingscentrum heeft nu een extra site hierover geopend. voedingscentrum.nl/waarheidoptafel.nl Ik moet zelf zeggen dat ik soms vraagtekens heb over wat het voedingscentrum ons aanraadt te eten. Kijk maar eens naar het ‘ik kies bewust’ logo. Die adviseert soms producten vol suiker of kleurstoffen. En meestal zijn dat producten van Unilever. Het laatst genoemde is het grootste crimineel wat voeding betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s