Kinderen en YouTube.

Onze kinderen kijken liever naar YouTube dan televisie. En als ze nou zinnige dingen bekijken…….


Bij ons wordt door de kinderen de i-pad alleen beneden gebruikt onder toezicht van ons, de ouders. Laatst vroeg mijn dochter van toen zeven of ze even boven op bed mocht chillen met de i-pad. Ik zei in eerste instantie ja. Op een gegeven moment ging ik kijken. Ik zag haar schrikken. Ze wilde eerst niet laten zien waar ze naar keek. Wat bleek: ze keek naar video clipjes van MTV die niet voor een kind van die leeftijd geschikt zijn. Rechts van die clipjes zag ik al wat plaatjes van dingen die nog verder gingen…. Dit was weer een wijze les voor mams. Inmiddels heeft mijn man een kinderslot op YouTube gezet. Maar ik blijf erbij dat ik de kinderen niet alleen achter een i-pad laat zitten.

Een andere optie als je je kinderen echt wilt behoeden van bepaalde filmpjes op YouTube is kidsbios.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s