Kijken naar koken en zeggen; wat je ook ziet, dit gaan wij morgen eten.

Onze kids zijn dol op televisie. Alles wat beweegt op een beeldscherm vinden ze super. Zelfs het nieuws. Dit laatste laat ik ze liever niet zien. Als ik de was boven opvouw dan kijk ik vaak naar kook programma’s boven op onze slaapkamer. Inmiddels weten de kids dit.


Ze kijken graag mee naar 24-kitchen. En dan roepen ze meestal heel stoer; waar wij zo meteen naar gaan kijken willen wij morgen eten. Vandaag was dit vis/zalm. Ik zag mijn kinderen van kleur verspringen. Maar afspraak is afspraak. De volgende dag heb ik dit recept nagemaakt. Maar gelukkig had ik ook nog meloen, stokbrood en tapenade’s voor op brood. Ze moesten natuurlijk alles proeven. En ze vonden het vies! Maar ze hebben het geprobeerd.


Zouden ze morgen weer durven te kijken naar dit kook pagramma? Op televisie ziet alles er erg smakelijk uit. Eenmaal op hun bord lijkt het in hun ogen soms wat minder. Gelukkig proberen ze bijna alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s