Home alone bij ons thuis.

Mijn zoon heeft achter ons tuinhuisje een hut gemaakt waar 3 kliko’s staan en een trap. Boven de schutting heeft hij een wand gemaakt van vuilniszakken. Er staat een trap waar hij een speelgoed kassa op heeft gezet. Verder hangt er nog een fles gevuld met modder. Deze hangt aan een touw aan het plafond. Dit moet een val voorstellen tegen dieven.

Het vervelende van dit verhaal is dat ik af en toe het home alone gevoel krijg. En dan ben ik het slachtoffer. Laatst wilde ik een kliko aan de weg zetten. Op het moment dat ik de poort deur opende kreeg ik een bezemsteel tegen mijn voorhoofd. Zucht. Op,het moment dat ik ‘de hut’ inliep voelde ik prikjes in mijn voeten. Neeeee, er lagen punaises op de grond! Met een bult op mijn voorhoofd en prik gaatjes in mijn voeten bracht ik de kliko naar de weg. En geloof mij; een ezel….. Maar ik helaas wel. Zucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s