Water meloen tips.

Zoals je hierboven ziet eet mijn dochter graag watermeloen. Ik ben er inmiddels achter dat als het (water)meloen tijd is dat je deze best nog wel een tijdje kan bewaren. Ze worden hierdoor alleen maar lekkerder. Ik bewaar ze trouwens wel buiten. Water meloenen zijn best wel groot. Als ik er een aansnijd gebruik ik meteen een deel voor op tafel of voor de kids als we in een speeltuin zijn of picknick hebben. Het andere deel gaat met een folie in de koelkast. En van de rest maak ik soms kleine bolletjes van en gebruik deze in een salade. En mijn man kwam laats met een recept om de watermeloen op de bbq te leggen. Even lekker aanbakken. Daarna wat honing overheen en smullen maar.

Je kan ook over je geroosterde watermeloen wat feta kruimelen. Muntblaadjes in kleine stukjes geknipt eroverheen strooien. Daarna wat balsamico azijn en smullen maar. Zie hieronder.


Op als je geen zin hebt in grillen kan je ook je watermeloen in stukjes snijden. Deze rijg je aan een satΓ© prikker afgewisseld met blokjes feta. Munt blaadjes ertussen en een beetje balsamico stroop. Te koop bij onder andere de Albert Hein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s