Een gratis gymtas aanvragen

Afgelopen week kocht ik iets bij de Bruna. Van de meneer achter de kassa kregen mijn kids allebei een bon mee. Deze bon zou goed zijn voor een gratis tas voor de lagere school. Is dit even leuk? Een gratis gymtas.


Deze heb ik meteen aangevraagd. Let wel op. Als je jongen invult krijg je een blauwe tas thuisgestuurd. Mijn dochter haat roze en is dol op blauw. Dus ik heb bij de naam Eva ingevuld dat ze een jongen is. Ik ben benieuwd welke kleur tas wij opgestuurd gaan krijgen.

Maar dan nog; je mag een gegeven paard niet in de bek kijken. Oftewel, wij moeten blij zijn met wat wij (gratis) krijgen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s