Iets van een familie traditie met pannenkoeken bakken met een oma en de rest van de familie.

Op de vrijdag probeert iedereen in onze familie zichzelf of privΓ© of waar dan ook zich uit te plannen. Met werk of… Voorheen gingen wij naar mijn oma op bezoek. 3 generaties liepen daar rond. Maar inmidels kan niet iedereen vrij zijn op de vrijdag. Maar in de zomer vakantie kunnen heel veel mensen met kinderen iets regelen. Zo ook deze vrijdag. Familie en bekenden gaan nog niet op vakantie. Ze hebben wel vrij. Dus wat te doen?


Mijn oma bakte pannenkoeken voor heeeeeel veeeeeel kleinkinderen. Nu heeft een nicht van me en een tante deze taak tot zich genomen.  Rond het middaguur krijgen vele mondjes een pannenkoek gesererveerd. 

 Ondertussen spelen de nichtjes en neefjes met elkaar. Jas aan vandaag. Want wij gaan met ’n allen buiten eten aan een hele lange tafel. Kunnen de kids lekker knoeien. En dan kan oma van boven meekijken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s