Air fryer.


Ik heb al eens over de air fryer gehad. Inmiddels ben ik er wel achter dat een klein formaat niks is. De XL is prima. Maar dan zitten we al gauw ruim boven de 200 euro. Pfew. Best wel een aanschaf dus. 


Maar je kan er van alles in klaar maken. Het is een soort mini oven. Broodjes bapao, cake, frituur gebeuren en stukjes pizza. Wat is dan het voordeel van deze frituur boven een gewone oven? Geen idee. Je kan je frietjes natuurlijk ook in de oven stoppen. Alhoewel ze dan toch minder lekker zijn. En ik begreep dat als je de snacks in de air fryer doet dat ze er bleek uitzien. Maar de smaak is wel lekker. Nu kreeg ik op een verjaardag een tip: spray wat olijf olie of frituur olie over je snacks. En ze krijgen een gezonde bruine kleur. De frietjes duren wel een half uur voor ze klaar zijn. Ook wel handig om dit ruim van te voren te weten. Maar dankzij de air fryer krijg je toch een stuk minder vet binnen. En de smaak is helemaal prima. En het oog? Met bovenstaande tip moet ook dat goedkomen.

2 thoughts on “Air fryer.

  1. Wij hebben de XL het is even een aanschaf maar je kan er dan ook veel mee. We hebben de friteuse eruit gedaan dat vette ding. Aantal keren de air fryer gebruikt en zijn er zeer te vrede mee.

    Liked by 1 persoon

  2. Wij hebben sinds kort de XL het is even een aanschaf maar zijn er zeer tevreden over. Je kan inderdaad meer dan alleen frietjes of bittergarnituur erin maken. De friteuse hebben we eruit gedaan dat vette ding πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s