In de winter een kop thee en de zomer…

Heerlijk zo’n mok met warme thee in de winter. Daar wordt je lekker warm van. Daar worden je handen zo warm van als je je mok vasthoud. En als mijn mok leeg is stop ik deze tussen mijn knieΓ«n. Dan worden die grote spieren daarboven ook nog eens extra verwarmd. Heeeeeerrlijk opwarmen.

En in de zomer is ijs thee heerlijk. Niet uit een pak of fles. Die bevat alleen maar suikers. Het is heel makkelijk zelf te maken. 

  
  
 

 
Op de foto hieronder zie je een zomerse sangria gemaakt van groene thee. Je maakt groene thee en zet deze in de koelkast voor een nacht. De volgende dag pak je s’morgens wat komkommer, munt of wat jij lekker vindt aan fruit. Een groene appel of limoen kan ook prima. Deze doe je in je groene thee. Aan het einde van de dag als je uit je werk komt pak je de kan gevuld met ijs thee. Nog wat ijsklontjes erbij. En genieten maar op je balkon of in je tuin in de zon.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s