UNO

Ik had hier nog nooit van gehoord. Het is een kaart spel voor iedereen vanaf 6 jaar. Op vakantie in Turkije zag ik dit spel in een winkel liggen. 

Toevallig zag ik die dag vele mensen bij het hotel een kaart spel doen. Ik dacht toen nog; kunnen onze kids van 6 en 7 jaar een kaarts spel spelen? Niet te moeilijk, gewoon gezellig met z’n allen aan de tafel zittende. Ik vroeg aan mijn schoonzus wat UNO nou voor een spel was. In Nederland zag ik deze namelijk ook regelmatig in de schappen liggen. Zij vertelde dat ze dit spel vroeger heeeeeeel vaak speelde. Het zou super leuk zijn….. En wat een geluk; mijn schoonouders hadden dit spel nog op de plank liggen van vroeger. Na onze vakantie kregen wij dit spel op het vliegveld overhandigt. En de kinderen vinden het een super spel. Laatst zag een vriendje van mijn zoon dit spel op tafel liggen tijdens de lunch. En mijn zoon haaaaaat spelletjes. Maar toen zijn vriendje zei; zullen we UNO spelen? Ze mijn zoon meteen JA!

Echt een aanrader. Een klein pakketje voor thuis in de kast en makkelijk mee te nemen in de koffer. UNO geeft veel plezier en kost weinig ruimte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s