Lekkere vitamine waters.

Komkommer in slierten. Citroen en eventueel wat kuiden erbij. Dit alles in een grote kom met water. Een nacht laten trekken. De volgende dag gooi je hier een lading ijsklontjen bij. En genieten maar van een heerlijke gezonde vitamine water. 


Eigenlijk kan je van elke fruit soort sap maken. Wat dacht je van watermeloen met aardbeien in 2-en gesneden met wat gekneusde munt blaadjes? Een nacht laten trekken. De volgende dag gooi je hier wat ijsblokjes bij en je hebt de lekkerste sap ooit vol vitamines. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s