Albert Hein moestuintjes.

Hoe staat het met jullie Albert Hein moestuintjes? 

Wij zijn in de mei vakantie weg geweest. Men zegt dat het toen in Nederland koud was. Hagel, sneeuw en nachtvorst. Ik heb geen idee. Ik dacht toen wel heel even aan mijn mini moestuintjes. 


Een paar weken geleden had ik de zaadjes gepoot van de moestuintjes. Hier kwamen plantjes uit. Net voor de vakantie had ik de potjes met plant in de tuin gezet. Vorig jaar trok ik nog de plantjes uit hun potje en pootte ik deze in de volle grond. Helaas. Waarschijnlijk door aan het plantje te trekken, trok ik de wortels eraf. Dus dit jaar met pot en al gepoot in de volle grond. 


En dan kom je terug van de vakantie. En wat zag ik? Wij hebben heerlijke verse tuinkers gegeten op ons broodje kaas. Binnenkort eten wij andijvie en rucola uit eigen tuin. De doperwt groeit via een bamboe stok de lucht in. Super leuk om te volgen hoe de eigen geplante groenten aan het groeien zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s