Kannen water of sap op tafel.

Ik heb eigenlijk altijd wel een kan water op tafel staan. In de zomer staat deze s’nachts in de koelkast. Zodra de kinderen uit school thuis komen zet ik deze kan met water op tafel. Soms gooi ik er dan nog wat ijsklontjes bij. Lekker fris. 

  
De laatste tijd zet ik er nog een kan naast. Met water en ….. iets van fruit erin. Stukjes sinaasappel, appel, citroen het maakt niet uit wat voor een fruit. Een avond vantevoren kijk ik op de fruitschaal wat ik nog heb liggen. Deze fruit stukjes snijd ik in stukjes en gooi het in een kan met een liter water. Een nacht en schooldag staat dit in de koelkast. Als de kinderen eenmaal uit school komen en dorst hebben kunnen ze kiezen. Een glas koud water of koud fruitwater. Meestal wordt het dit laatste. En mocht er weinig smaak aan zitten, dit komt natuurlijk weleens voor, dan giet ik er nog wat dixap bij. Ik zag laatst bij Jamie Oliver dat hij over het gesneden fruit kokend water goot. Dit laten afkoelen en dan in de koelkast. Dat geeft nog meer smaak aan het ‘fruit water’.

  

 

En dan nu onze nieuwe ontdekking. Smaakjes water van de Aldi. Als ik kijk bij suiker of zout  zie ik geen rare getallen staan.  Ik blijf dit wel vreemd vinden dat ik water koop met een heerlijk smaakje en dit zou zonder toevoegingen zijn?! Er staat wel bij dat er aroma inzit. Volgens mij zou dit toch een suiker zijn. Maar bij suikers staat niks. Ik denk maar zo; wij worden met z’n allen voor de gek gehouden door de voedsel industrie. Maar voor nu: mijn gezin en ik vinden het af en toe lekker om buiten gewoon water, zelfgemaakte fruit water of spa rood een lekker kant en klare smaakjes water te drinken.

  

Als je het munt water afgebeeld op hierboven in een glazen kan giet en er wat takjes munt in legt… Of bij de citroen water wat schijfjes citroen. Staat super leuk, smaakt extra lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s