Beter een goede buur.

Ik heb het hier al vaker over gehad. Wij hebben hele fijne buren. Aan allebei de kanten. Aan de ene kant buren met kinderen die iets jonger zijn dan onze kinderen. Ik verwacht ieder moment dat ze samen gaan spelen. Aan de andere kant hebben we buren die we hebben leren kennen met potten en pannen eten doorgeven over de schutting. Inmiddels maken deze mensen de lekkerste taarten en gebakjes. Gisteren kregen wij heerlijke chocolade soezen om te proeven. 

 

Deze waren heerlijk! 

Een paar weken geleden had de buurvrouw een lekke band. Hier kwam ze s’ochtends achter toen ze naar haar werk wilde rijden. Ze belde s’morgens bij ons aan om mijn man te vragen de band te wisselen. Het regende toen net best hard. Ik gaf de buuf mijn auto sleutels zodat ze met mijn auto naar haar werk kon. En ergens die dag wisselde mij man de lekke auto band van de auto van de buuf. De buurman was toevallig een week van huis, vandaar dat hij niks kon betekenen voor zijn vrouw. En dan gaat de deurbel om 17:00 en krijg je een prachtige bos bloemen van de buren. En dan denk je; dit had echt niet gehoeven! Maar wat fijn dat je iets kan betekenen voor elkaar en dat je dan nog een beloning/waardering krijgt…. heel lief. 

  

Bytheway buurtjes; jullie Bosche bollen zijn zeker zo lekker als die van de Groot in den Bosch! De kinderen, mijn man en ik zijn blij met de heerlijke versnaperingen die jullie aan ons presenteren. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s