Gekke bekken trekken….

  

Hoe zien deze foto’s eruit? Voorheen zag ik plaatjes van mensen met een snor op een stokje. Of een nep bril op een stokje voor de ogen. Ik vond dit zo leuk. Dus ging ik op zoek naar deze attributen. In Ede centrum was ik echt overal geweest. Niks kunnen vinden. Als laatste winkel kwam ik bij de Xenos. Ook deze had niet wat ik eigenlijk bedoelde. Maar ze hadden wel verschillende soorten ogen en mondjes. Van een mensen gebeuren tot aan een apen gezicht. Van een jonge dame tot aan een oude mummel mond zonder tanden. Deze had ik toen aangeschaft. En wat een plezier hadden we toen en nog steeds voor vier euro. Op een verjaardag, familie bijeenkomst tot aan een lunch met kinderen. Iedereen vond en vind het nog steeds prima en vooral leuk om een paar kaartjes uit te zoeken. Deze voor hun gezicht te houden en een foto te laten maken. En als ze dan de foto zien van zichzelf….. Hilarisch.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s