Bijna Valentijn 

Ik heb er helemaal niks mee. Valentijnsdag. Mijn man gelukkig ook niet. Alhoewel hij mij weleens eens verrast heeft (toen hij voor zijn werk in het buitenland was) met een mooie bos bloemen, chocolade en een flesje drank. En dan geniet je als vrouw daar toch ook echt wel heel erg van. De bloemen hebben toen ook echt weken mooi op tafel gestaan.

  
Ik merk aan de kinderen dat ze het nu wel leuk gaan vinden, het Valentijn gebeuren. Ze horen hierover op school. Ze kijken om zich heen en vinden sommige kindjes wel leuk. En als ze dan daar ook nog eens een leuke kaart of kado krijgen dan is het feest compleet. Ik heb al aan mijn zoon gevraagd of hij iemand leuk vindt. En of hij die ene persoon een kaart of kado waard vindt 😁. En jawel, ze is er! Ik ga dus met mijn zoon op pad voor iets leuks. Tissendemiddag krijg deze dame in kwestie al een heerlijke lunch bij ons aangeboden. Dan komt er een donut voor haar neus te staan met hartjes te erop. Deze zijn te koop bij de Lidl voor weinig. De donuts zijn gevuld me jam en hebben een roze laagje me hartjes erop. Zoeter en liever dan dit kan je ze niet krijgen.

  
Ondertussen vragen de kinderen aan mij of ik iets voor paps ga kopen….. Dat was ik eigenlijk niet van plan. En papa volgens mij ook niet voor mij. Vandeweek nog afgesproken tijdens het eten Moeten we dan meegaan in dit commerciële gedoe? Oke, de kinderen en ik waren toevallig laatst bij de Action en kochten toen iets van een prullaria wat leuk/grappig is om te geven. Dit hadden ze zelf uitgekozen. Aanstaande zondag mogen ze dit geven. En verder….. Ik heb geen ontbijt, bos bloemen, een geurtje of iets anders besteld/gekocht. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s