Burgers zoo by night.

We zijn er weer geweest. Het is voor ons bijna rendabel om een abonnement te nemen op deze dierentuin. Vorig jaar was het Chinese lichtshow gebeuren zoooooo mooi. De dino’s die daarna kwamen waren leuk. Onze kinderen vonden ze super. Mijn neefje en nichtje van 10 en 12 vonden het iets minder. Vorige week had ik de kinderen al beloofd om met de studie dagen van school naar de dierentuin te gaan. Lekker tot het einde blijven. Pfew, zat ik er een week naast wat datum betreft. Gelukkig vantevoren gechecked via internet. Helaas wel twee teleurgestelde kinderen op de bank 😞. Maar sinds 5 februari tot 28 februari is er weer een lichtshow in de dierentuin. Binnen en buiten. Dus het weer bepaalt niet of je leuke dingen krijgt te zien. Vanaf 18:00 betaal je maar 10 euro om binnen te komen. En aangezien het dan ook echt donker is krijg je wel het beste en mooie beeld van het lichtspektakel.Hadden wij even geluk! Er was bijna niemand. Voor 10 euro pp liepen we twee uur rond. Voor ons gevoel was het hele dierenpark voor ons.   Maar ik geef toe…. mocht je al eerder geweest zijn met de dino show, het Chinese nieuwjaar, dan is het dit keer matig. Het is zeker leuk als je nooit eerder geweest bent. Onze kids genoten vooral van het alleen zijn in het park. En het alleen kunnen spelen in het speelparadijs. Ze vonden het ook een hele sport om naast de oude vertrouwde verlichte dingen te zoeken naar de nieuwe verlichte voorwerpen. Lichtgevende voetjes. Vooral in de oceaan waren veel nieuwe lampjes. Vissen, zeepaardjes en veel kwallen (bij de haaien).   

 

In haar carnavalspakje 😁. Als zeemeermin bij de haaien en kwallen kijken. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s