Hoe gaat het met je goede voornemen?

  

We zijn nu ruim een maand verder…… En hoe staat er bij jou/u/mij voor? Ik had het voornemen te gaan sporten….. Nog steeds 😁. Ik was van mezelf gewend om er helemaal voor te gaan of niks. De eerste week na 1 januari wilde ik echt gaan hardlopen. Beginnen met Evy. En het lukte me maar niet. Moe. Druk. Weer wennen aan het schoolritme en werk. Inmiddels ben ik hier wel aan begonnen. Het officiΓ«le schema is drie keer in de week. Dit heeft te maken met het opbouwen van conditie. Ik doe hier dan ook echt mijn best voor om dit te halen. Maar bij een drukke week/ vermoeiende week van werk, gezin en sociale dingen, ga ik voor twee keer in de week sporten. Dan bouw ik maar even niet snel iets op. Alles is beter dan niks. Ik doe in ieder geval iets. Kan ik niet in 10 weken die 5 kilometer (hard)lopen? Dan maar in …… zoveel weken. Ik doe in ieder geval iets. En alles is beter dan niets! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s