Roti zelf maken.

Het echte recept is vast heel moeilijk te maken en zal zeker veel tijd kosten. Ik heb hierbij een makkelijk recept van roti die voor de meeste mensen ook nog eens prima smaakt. Een voorwaarde; je hebt een potje kruidenmix voor roti nodig. Ik koop deze bij de Albert Hein XL. 

Verder heb je nodig; bonen of kousenband, aardappelpuree of aardappelschijfjes, eventueel ui, kipfilet, wraps en eventueel rode pepertjes. Mocht je kousenband hebben dan is het wel handig om hier op tijd mee te beginnen aangezien ze best wel even moeten koken. Maar ik gebruik ook vaak bonen uit blik. Lekker makkelijk en het werkt super snel. Even hoe het op zijn makkelijkst kan wat ingredienten betreft; wraps, kruiden voor roti, aardappel puree, bonen uit blik en kipfilet. 

We beginnen met de kip in stukjes te snijden. Daar gaat wat olijf olie doorheen en de roti kruiden. Deze braden we lekker in een koekenpan. Ondertussen gaat in een andere pan de aardappelschijfjes ook nu weer met wat olie en roti kruiden. 

  

Of je neem aardappelpuree met roti kruiden en heet water.

  
Dit kan natuurlijk als laatste. In pan nummer drie fruit je een ui eventueel knoflook en een pepertje. Daar doe je op het laatst de bonen bij.

  
Oftewel we hebben nu een pan met kip en kruiden. In een andere pan aardappel schijfjes of aardappelpuree. En in de derde pan zitten de boontjes met ui en pepertjes. Dit alles zet je op tafel. De wraps maak je warm zoals op de verpakking staat. Ieren kan nu zijn eigen wrap vullen met een van deze drie vullingen of natuurlijk alle drie de vullingen. Eet smakelijk. Mocht je de kip vantevoren hebben gesneden dan heb je deze maaltijd binnen een kwartier klaar. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s