Tosti’s met een zakje in een broodrooster.

  
Een tijdje geleden had ik het over tosti’s maken in een broodrooster op zijn kant. Kreeg ik me toch een leuk kado van mijn Engelse familie afgelopen kerst! Zakjes om je broodje met kaas in te stoppen. Daarna zet je dit zakje in een broodrooster die gewoon rechtop staat. Aanzetten.

  
Het eind resultaat; een overheerlijke krokante luchtige tosti die niet plat gedrukt is dankzij een wafel ijzer. 

  
Deze zakjes zijn dus in Engeland te koop. Vast ook te krijgen via internet. Ze gaan zo’n 50 tosti’s mee per zak. En mocht er uitgelopen kaas in zitten? Het zakje kan in de vaatwasser. Wij zijn er heeeeel erg blij mee. Geen vieze tosti ijzers schoon te maken. De kids mogen nu zelfs s’morgens een tosti. Stelt niks meer voor om te maken. Hartelijk bedankt Denise!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s