Uitbuiken.

  
De schoolvakantie is voorbij. De kinderen gaan weer naar school. Mijn man en ik gaan weer allebei naar ons werk. Er is weer een ritme. Persoonlijk vind ik geen ritme heerlijk. Lekker uitslapen. Een beetje knutselen, spelen met de kinderen, alles op zijn tijd. Gezellig dingen doen met z’n allen. Genieten van elkaar. Dat gaat nu weer anders worden. 
Kindjes naar school. Mijn man naar zijn werk. Boterhammen s’morgens smeren. Rugzakjes klaarzetten. Ik sta een paar dagen per week extra vroeg op in verband met werk. En wil ik voor altijd vakantie? Denk het niet. Dat zal vast gaan vervelen. 

  
Een voordeel van op tijd opstaan en eten op vaste tijden is dat je meestal weer normaal eet. Want ik moet zeggen dat ik echt genoten heb van de feestdagen met extreem veel en lekker eten. Maar voor nu ben ik daar ook echt wel weer klaar mee!! Ik heb nu weer zin in ‘gewoon’ gezond eten. Pasta, rauwkost, smoothies’s, fruit, yoghurt en een bruine boterham. Maar eens bekijken hoelang dit leuk en lekker blijft. En vooral hoe lang ik dit ga volhouden.  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s