Merry Christmas.

Hierbij wens ik iedereen een hele fijne kerst!

  

Hopelijk heb je gezellige mensen om je heen. Tenzij je hier natuurlijk geen behoefte aan hebt. Ik ga genieten van mijn gezin en familie. De kinderen mogen uit de kerstboom eten. Ik heb sinds twee jaar een kerstboom met snoep. Chocolade kerstballen, kerst figuren en snoep staafjes erin. Die hangen tussen de ‘gewone’ niet eetbare kerstballen. De kinderen kijken elke dag hun ogen uit naar al dit lekkers. Af en toe mogen ze iets uit te kerstboom opeten. En met de kerst mogen ze heel veel eten. Op kerstochtend hang ik dan nog als extra schuim en koek kransjes erin. Dit is ook voor de volwassen mensen heerlijk om van te snoepen bij een kopje thee of koffie. 

De gordijnen blijven zolang mogelijk dicht. En aan het einde van de dag gaan ze zo vroeg mogelijk dicht. Het kan niet lang genoeg donker zijn in huis. De verwarming staat lekker hoog. Kerstliederen die klinken uit de speakers. Alle kerst lampjes gaan aan. Kaarsjes branden. En dan staat er de hele dag door lekkere hapjes op tafel. Van zoet tot aan hartig. 

Voor de saamhorigheid worden er nog leuke spelletjes gespeeld 😜.  En misschien een leuke kerstfilm bekeken. In ons geval is dit ‘home alone’. Deze film hoort bij ons gewoon bij het kerstgevoel. En in de avond als het droog is lopen we een rondje door de wijk. Even een frisse neus halen. En genieten van al die kerst lichtjes die overal branden.

En als het droog weer blijft dan branden we misschien nog een vuurtje in de tuin. De kids mogen dan marshmallows warm maken. En wij drinken met z’n allen een heerlijk kopje thee daarbij. Waxine lichtjes erbij en tuinfakkels. Super gezellig.

Merry X-mas. πŸ’‹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s