Originele Sint of kerst kado’s.

Ik gaf mijn vader al jaren een fles drank met Sinterklaas. En mijn moeder een tijdschriften bon of een bon voor de schoonheidsspecialiste. Dit werd een beetje voorspelbaar. Dan maar een andere bon…. Maar wat voor soort? Het voordeel hiervan is dat mensen die de bon krijgen zelf kunnen bepalen wanneer ze deze gaan gebruiken. De VVV heeft leuke bonnen voor een wandeling of fietstocht met onderweg eten. 

Lush zeep. Als je dit intoetst op de computer kom je op een site waar ze puur natuur producten verkopen. Ik heb ooit voor mijn verjaardag shampoo gekregen. Een hard stuk ‘zeep’ die je nat maakt met douchen. Drie keer met dit stuk wrijven over je haar en je hebt heerlijke schuim shampoo. Zonder chemische toevoegingen. Heerlijk spul. Dit is eens een keer wat anders dan een fles nivea. Mocht je zo’n rond stuk zeep bestellen dan is het handig om er een blikje bij te nemen. Dan spoelt je stukje zeep niet onnodig op onder de douche. Een stukje shampoo kost zo rond de zeven euro. Maar je doet hier heel erg lang mee.

 

Een tapas of borrel pakket. Toastjes, lekkere dipjes, pesto, potje olijven en bijvoorbeeld een stukje worst in een leuke cellofaan. Leuk en lekker om te krijgen. 

  
Voor oud en nieuw leuke tuinfakkels. Een blok hout met een lont erin, de Zweedse fakkel. Gezellig om buiten aan te steken met oud en nieuw. Je hebt hier ook nog eens weinig rommel van en het brand wel een paar uur. Heerlijk warm als je met je glaasje gluhwein en oliebol buiten staat. Of een wensballon. Is weer eens wat anders dan vuurwerk afsteken.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s