Met een paraplu douchen.

Mijn dochter was niet echt dol op douchen. Haren wassen vond en vind ze vreselijk. We hebben haar weleens een duikbril opgedaan. Nog steeds vond ze het douchen niks. Hoe kan je douchen leuk(er) maken?

  
Met een paraplu onder de douche. Ik las dit een keer in een boekje. Twee kinder parapluutjes opgezocht. En douchen maar. Wat een lol hadden ze! En uiteindelijk werden ze echt wel helemaal nat hoor. 

  
Scheerschuim op de glazen douche wand. Dan kunnen ze mooie tekeningen maken. Als de tekening klaar was en er moest een nieuwe gemaakt worden; even vegen met je hand over het scheerschuim. En ze kunnen opnieuw beginnen. Je kan natuurlijk ook een tekening maken op een beslagen glazen wand onder de douche.

Twee plastic bakjes mee onder de douche. Vantevoren mogen de kinderen raden op welke plek het bakje het snelst gevuld is met douche water. De twee bakjes op de aangewezen plekken neerzetten. En wachten maar. Welk bakje is het snelst vol? Wie heeft dit goed gegokt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s