Sint Maarten.Β 

  

 Het kan maar zo zijn dat er vanavond kinderen aanbellen en een liedje over Sint Maarten willen zingen. Als je hier echt geen zin in hebt dan hoef je de deur natuurlijk niet te openen. Vindt je het juist wel gezellig om deze kindjes te ontvangen en hun lied aan te horen? Als je een brandende kaars bij de deur of achter het raam zet weten de kinderen dat ze waarschijnlijk welkom zijn. De kans is dan groter dat ze aanbellen.  In het zuiden van het land wordt Sint Maarten meestal een dag eerder ‘gevierd’. Want 11 november is de dag van vasteloavond. De 11de van de 11de is het begin van de carnaval. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Alaaaaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s