Jezelf verwennen met een bloemetje of plantje.

 Soms ‘moet’ je jezelf gewoon even verwennen. In mijn geval had ik in ineens zin in bloemen. Normaal vind ik deze te duur voor mezelf. Maar soms heb je dit gewoon echt even nodig. 
Mijn man heeft een keer bloemen voor mij gekocht. Precies een dag voordat we op vakantie gingen. Ik was natuurlijk erg blij hiermee. Maar ik moest wel bekennen……. schat, morgen gaan we op vakantie…… wie geeft deze bloemen dan water? Helaas heb ik daarna nooit meer bloemen gehad…. Foute opmerking van mij geweest. 

Bovenstaande bloemen gaan zo’n 1,5 week mee. En ze ruiken heerlijk. Als je bij de Albert Hein bloemen koopt, doe dit dan op de vrijdag. Op deze dag wordt alles vers aangeleverd. De bloemen die je dan koopt gaan zeker een week mee.

Ik heb nu een maand geleden verse bloemen gekocht. Twee weken geleden weer. En toch….. Het is maar 5 euro voor een mooie bos gezelligheid in huis. Maar dit twee keer per maand…  Als je dit optelt op jaar basis. Dan vind ik het dit ook wel weer geld verspilling. Wat weegt zwaarder? Gezelligheid of de centjes? 

Ik was laatst bij de Lidl. Daar hadden ze een rozen plantje voor binnen voor maar 1,99 euro. Ik heb deze gekocht. En hij staat al 3 weken te bloeien in onze huiskamer. En dan denk; dit vind ik nog wel de moeite waard. Voor een paar euro vele weken plezier van een bloeiende plant.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s