Halloween.

Het is vandaag Halloween. Het kan zijn dat er vanavond kindjes aanbellen. Je mag dan ‘eng’ verkleed de deur open doen. Waarschijnlijk vragen ze om een snoepje of fruit. In Amerika is dit een enorme hype. Mensen versieren het hele huis.   Hier in Nederland begint het een beetje in te komen. Al moet ik zeggen dat onze kinderen niet de deuren langs gaan. Wel met Sint Maarten. Maar dat is een ander ‘verhaal’. Wij versieren thuis wel het huis van binnen. Een beetje dan. Omdat dit tegenwoordig niet zoveel kost. Een paar slingers en een nep spinnenweb bij de Action heb je voor een paar centen. Vandaar de versiering hier. En een pompoen uithollen en daar een mooi ‘eng’ gezicht uithollen is leuk tijdsverdrijf. Deze staat vanavond bij de voordeur met een waxine lichtje erin.  

Omdat Halloween dit jaar in het weekend valt maken wij er dit keer een feestje van. Ik had al eerder een bericht gepost met ‘enge’ Halloween eet gewoonten. Deze gaan wij vandaag gebruiken. Wij eten dummy de mummie broodjes. Een skelet salade, plaat pizza en als toetje wormen in de vla. En dan de versiersels in en om het huis erbij. Niet teveel lampen aan. Onze eigen gemaakte enge pompoen met een waxine lichtje erin staat bij de voordeur. Een bak met snoep, oogbal kauwgom en wormen staan bij de deur klaar mocht er iemand aanbellen. Het enge spooky Halloween feest kan beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s