Dino’s in burgers zoo.

  

Wij zijn weer geweest. Naar de dierentuin in Arnhem. Vorig jaar waren we er ook met al die mooie Chinese poppen etcetera. Wat was alles toen mooi verlicht en versierd. We keken onze ogen toen echt uit! Nu is er een dinosaurus park van gemaakt. Van 10 oktober tot 1 november. Vanaf 18:00 is de entree maar 10 euro. Het park is open tot 21:00.

  
De kinderen hadden een kaart met de route. Het weer werkte niet echt mee. Veel regen. Maar aangezien er binnen ook veel te zien was, was dit geen probleem. Wat vonden ze het mooi en spannend. Ik was een beetje timide omdat ik het beeld van vorig jaar nog voor ogen had. Maar bij de kinderen merkte ik daar niks van terug. De dino’s maakten geluiden. En er waren speciale effecten met gekleurde lampen en rook. 

  
Best spooky in het donker. Als mijn broer dan ook een ‘boehoe’ geluid maakte sprongen de kinderen een stuk de lucht in van angst 😁. Er liepen overal gidsen rond. Bij de giraffen kregen we uitleg over hoe deze in de natuur leefden. Het was erg rustig in het park. Van 18:00-21:00 hebben we heerlijk relaxed rond gelopen. Overal de tijd voor genomen. En toch alles gezien. Zelfs even gezeten voor een ijsje of wat te drinken.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s