Kinder kook tips voor Halloween.

  
Maak het blik open van de croissantjes. Rol het deeg uit en maak er 4 grote plakken van.   Snijd dunne plakken van het deeg. En iets bredere plakken van de cheddar kaas. Leg een knakworst op een plak cheddar kaas. Wikkel daaromheen wat stroken croissant deeg. Verwarm de oven voor op 180 graden.  Doe de mummies voor zo’n 15 minuten in de oven. Plak als ze klaar zijn eetbare oogjes erop. Op neem een druppel mayonaise en knip van een zwarte olijf een iris.  
Ik zag nog wat leuke tips voorbij komen. Sommigen zijn eigenlijk te vies (voor het idee dan) om op te eten. Eieren hard koken. Dan de schil kraken. De eieren terug leggen in het warme water waar je rode kleurstof in hebt gedaan. Je kan ook rode bietensap gebruiken als je een natuurlijke kleurstof wilt. Deze lijkt alleen iets minder op ‘bloed’.  
Van huzaren salade en olijfjes kan je een skelet hoofd maken.

 

Zelf een plaat pizza maken….. Zie hieronder welke vorm je kan maken. Ik weet niet of de kinderen de pizza dan nog zo lekker vinden.  

Neem pudding welke je wilt. Of vla. Strooi daar verkruimelde oreo koekjes over. En leg daar dan wat van die gummi wormen op. Die kan je bij de jamin kopen. En misschien zelfs bij de Albert Hein XL.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s