Overstappen van een energie bedrijf

Wij hebben jaaaaaren en jaaaaren bij de Nuon gezeten. Op een geven moment belde energie direct mijn man met een voorstel. Daar moest hij even over nadenken. Wat bleek, binnen een week zaten we aan ze vast. Geen idee wat mijn man vertstaan had en wat zijn antwoordt was op bepaalde vragen. Terug draaien lukte niet. Uiteindelijk bleek de schade wel mee te vallen.

                                                  
We hadden al weleens gehoord dat je elk jaar of elke twee jaar over zou moeten stappen van energie maatschappij als je wilt besparen op je maand lasten. Nooit gedaan. Tot aan een paar weken geleden. Mijn man had wat site’s bekeken van energie maatschappijen. En we konden zeker centen besparen. Dus gebeld met waar wij bij zaten. Bleek dat we al een hele tijd op variabel zaten. Dat is sowieso niet gunstig op dit moment. Mijn man gaf te kennen dat hij wilde overstappen. Toen kwam de meneer van energie direct met een leuk voorstel. Daar moesten we nog even over nadenken. Nog wat rond gebeld naar andere maatschappijen. En wat bleek? In ons geval was het gunstiger om bij energie direct te blijven. Dus wij blijven nog een jaar bij deze. En daarna kijken we wel weer verder.

Het lijkt veel werk om alles uit te zoeken. Maar het loont zeker. En je hoeft tegenwoordig niet elk energie maatschappij appart te bekijken. Er zijn speciale sites waar ze alles voor je hebben uitgezocht. En als je dan ook nog even met ze belt. Dan kunnen ze vaak veel voor je betekenen.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s