Leuke en lekkere vitamine watertjes

  
 Ik kan over dit onderwerp wel uren schrijven. Je kan natuurlijk gewoon water drinken. Gelukkig zijn onze kinderen daar ook dol op. Maar soms heb je zin in iets met een smaakje. Pakjes sap krijgen ze alleen bij speciale gelegenheden. Dan blijft dit ook bijzonder en iets om extra van te genieten. Pakken sap hebben we alleen met verjaardagen. En het grappige is dat ik ze vaak veel te zoet vind omdat we dit waarschijnlijk niet gewend zijn. Nu keek ik eens rond op het internet voor leuke recepten om vitamine watertjes te maken. De Linda heeft hele leuke recepten. 

  Het recept van hiernaast is; neem 3 grote aardbeien en 2 schijven verse rijpe ananas. Leg deze in een kan. Schenk daaroverheen (bruis)water. Laat dit alles enkele uren, het liefst een nacht, in de koelkast staan. Daarna heb je een heerlijke fruit water met een lekker smaakje. Het fruit kan je trouwens nog steeds opeten.
  Neem 1 sinaasappel. Snijd deze doormidden. Pers een helft uit. Doe de sap in een kan. De andere helft even pellen. Snijd deze in stukjes. Dit kan ook in de kan. Daarbij doe je 3 grote aardbeien in stukken gesneden. Daaroverheen weer (bruis)water. Wederom enkele uren of een nacht in de koelkast. En klaar.
  Deze is heel makkelijk. En volgens mij heeft bijna iedereen dit wel standaard in huis. 1 appel en 1 kaneelstokje. De appel in stukjes snijden. Samen met het kaneelstokje in een kan met daarbij weer (bruis)water. Wederom weer enkele uren laten staan in de koelkast. 
Er staan nog meer recepten op Linda.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s