De kindjes logeren bij elkaar op de kamer.

Meestal gaan wij in de zomer vakantie niet weg naar het buitenland. Hoe maak je het dan leuk voor de kinderen? Als gezin samen zijn. Wandelen, zwemmen, spelletjes doen. En in de avond; de kinderen bij elkaar laten logeren. 

  
Bij heet weer slapen ze op zolder op de kamer van onze zoon. Die heeft namelijk airco op de kamer. Maar als de temperatuur niet zo hoog is gaan ze slapen op de kamer van onze dochter. Die heeft een uitschuifbare bed. Samen slapen naast elkaar in een bed. En dan gaan ze keten. Soms tot wel 22:00. Normaal zou ik me druk maken over de volgende dag dat ze moe zijn en dus chagrijnig. Maar in de vakantie vind ik het prima. Tot diep in de nacht samen lol maken. Ik luister weleens onderaan de trap. Heerlijk om die verhalen te horen. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s