Ventilator.

Ik ben dol op warm weer. Zelfs boven de dertig graden kan ik prima aan. De kinderen hadden een tropenrooster op school. Ik heb deze ook voor mezelf ingesteld. Ik ben deze week niet wezen hardlopen. In huis, het huishouden hoeft niet veel gedaan te worden. We leven nu toch vooral lekker buiten. Het zwembad is gevuld. Dus in plaats van met een boek op de bank wordt nu een plons in het zwembad. Deuren en ramen worden dicht gehouden….. Tot aan gisteravond. De hitte is inmiddels de muren ingetrokken. In huis gaf de thermostaat aan dat het 27 graden was 😳. 

  
In de tuin koelen we af met een plons in het water. En in huis? Daar staat een ventilator. Die koelt natuurlijk niet maar door de wind is het aangenaam vertoeven in huis. We hebben er een op de slaapkamer staan. Het was weer even wennen aan het gezoem. Maar dat duurde niet lang. Einde van de ochtend liggen we gewoon weer onder een stukje dekbed omdat je toch behoorlijk afkoelt van de wind. Ik zet de ventilator trouwens vast. Dus ik heb niet dat hij heen en weer draait, koel, niet koel, koel, niet koel. Dat vind ik niks. 

Beneden staat ook een ventilator. Onze dochter wilde vanmiddag buiten aan tafel tekenen. Prima. Maar het was erg warm buiten. Dus hop, de ventilator met een verlengsnoer bij de tafel gezet. En mevrouw raakte niet oververhit. En de tekeningen bleven trouwens mooi op tafel liggen dankzij een steen die we erop hadden gelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s