Genieten van de zomer.

Vorig jaar zomer hadden we eigenlijk niks te klagen. Behalve…… De buren en wij hadden gezamenlijk drie weken vrij ergens in augustus. De hele lente en zomer was het super mooi weer. Vanaf maart tot aan…. onze zomervakantie. Wij waren gezamenlijk drie weken vrij. We maakten plannen voor een bbq. En dagjes uit. Gezellig met z’n allen. En toen was het zover. De eerste week was de temperatuur nog best redelijk. Maar verder…. Bewolkt. Niks van zon om een beetje kleur te kunnen krijgen. Week twee kwam de regen erbij. En week drie kregen we nog meer regen en koud herfst weer.

  
Wat baalden wij met z’n allen. Zo’n mooie zomer. En dan die drie weken die we vrij waren was het weer net even niks. Daarna was het weer super. Mmmmh. Niet leuk voor ons.

Wat heb ik ervan geleerd? Geniet van de mooie dagen. Ga er niet vanuit dat je in je vakantie in Nederland mooi weer hebt. Plan gewoon wat dingen voor buiten. In het weekend of wanneer dan ook. Mocht het weer dan tegenvallen dan plan je weer een nieuwe datum voor je dagje uit. Elke mooie zomerdag hier is mooi mee genomen. Geniet daarvan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s