Je tuin maximaal benutten met extra zit plaatsen.Β 

De plantenbakken in onze tuin hebben een opstaande rand waar je op kan zitten. Soms best fris aan de billen. Maar ze zijn van perfecte hoogte om op te gaan zitten. Ik ben niet zo handig met de naaimachine. Ik heb er dan ook geen. Maar hoe handig is het om extra zit plaatsen te creΓ«eren voor een feestje. Of voor jezelf. De ene keer om in de zon te zitten. De andere keer om juist de schaduw op de zoeken. 

  

Mocht je in de schaduw willen zitten en een tafel missen….. Bij de Ikea hebben ze tafeltjes voor 4,99. Ideaal. En mocht je extra krukjes in de tuin nodig hebben? Daar kunnen deze ‘tafeltjes’ ook voor gebruikt worden. Je kan ze dus als kruk gebruiken, waarvoor ze volgens mij ook bedoelt zijn. Maar dus ook als bijzet tafeltjes. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s