Vervelende mensen via social media.

Wat ik vorige week toch mee heb gemaakt……

Ik had via Facebook een bericht gezet. Iets om gratis bij mij thuis af te halen. Dan staan de mensen vaak in de rij. En jawel. Binnen een uur had ik meerdere berichten. Ik heb toen een afspraak gemaakt met iemand om dat ‘ding’ bij ons af te halen. Een paar dagen later was het zover. Alleen had ik, niet handig van mij, de dag en tijd door elkaar gehaald. Dus er stond een meneer hier voor de deur terwijl ik niet thuis was. Ik kreeg vrij snel een privΓ© bericht waar ik was. Toen voelde ik al dat ik fout zat met wat de tijd betreft. Ik heb meteen duizend maal mijn excuses aangeboden. Maar dat was niet genoeg volgens deze persoon. Of ik dat ‘ding’ dan maar even bij hem kon afleveren. Dat was ik niet van plan…. Toen kwam het volgende bericht: waarom ik niet een briefje voor mezelf had gemaakt wanneer hij langs zou komen….. En waarom doen mensen de deur niet open als iemand langskomt om iets gratis op te halen…. Zo ging het maar door. Ik werd er gewoon een beetje bang van. Stel je voor dat hij nu ineens boos aanbelt? Wat doe ik dan? Ik kreeg er bijna hartkloppingen van. Ik heb dit nare boze bericht toch maar gemeld aan Facebook. Dit had ik nooit eerder gedaan. Daarna was zijn naam ineens verdwenen bij mijn privΓ© berichten. Zijn tekst heb ik nog wel. 

  

Je zou zeggen dat Facebook toch iets gedaan heeft met mijn klacht. Maar ondertussen zat bij mij de schrik er best wel in. Ik zet even niks meer gratis af te halen op Facebook. Ik geef het wel door aan vriendinnen of ik laat het even staan. Of als mijn man thuis is dan mogen ze het komen afhalen. Dan hoef ik alleen nog maar de datum en tijd goed te onthouden 😁, dan komt het vast wel goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s