Paasontbijt op school.

Morgen krijgen onze kinderen in de klas een paas ontbijt. Gezellig met de hele klas eten. Een week geleden hing op de deur bij de klas een tulp met daarop papieren eieren geplakt. Op elk ei stond iets geschreven om mee te nemen voor het ontbijt. Van een pak melk tot aan broodjes en fruit. Je kan natuurlijk gewoon iets kopen en het inleveren. Maar soms is het ook leuk om er iets speciaals van te maken.

Bij mijn dochter haar klas had ik het het eitje gekozen waarop plakjes worst stond. Daar ga ik wat moois van maken.

  

De kaas versie maak ik niet (staat niet op mijn eitje πŸ˜‰). Ik koop een kookworst of een grilworst. Daar snijd ik plakjes van. En dan aan een kant twee driehoekjes eruit snijden. Dit op een prikkertje en klaar. Eventueel een komkommer in halve plakjes eraan rijgen en dit ook aan het prikkertje. Je kan ze op een bord leggen of ze in piepschuim of oase prikken.

Meestal staat er ook iets van fruit op het lijstje. Een regenboog fruit spies is mooi om te zien. Zie het volgende plaatje.

  

Een rups van fruit is ook leuk. Rupsje Nooit Genoeg.

  

Mini knakworsten in bladerdeeg loopt altijd erg goed. Dat vinden de meeste kinderen zo ontzettend lekker.

  

Een soepstengel met kleurtjes erop vinden ze waarschijnlijk heerlijk en het staat vooral erg gezellig. Heel makkelijk te maken. 

Even een update van 1 april, de dag dat ik mijn eten mocht inleveren bij het paas ontbijt van de kinderen. De croissantjes met worstje erin bij mijn zoon zijn klas. En bij onze dochter de tulpjes van worst.

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s