Koningsdag.

Hoe was jullie Koningsdag? Wat een mazzel met het weer. Gelukkig zaten ze ernaast. Volle zon. Ik begon de dag bij mijn ouders en familie. Oranje gebak en oranje bitter. Weer vreselijk gelachen. Rond 13:00 naar huis. Ik was alleen. Geen zin gehad in de stad of een kleedjesmarkt.

De stiefbroer van mijn zoon kwam een oranje plant brengen. Omdat hij zo vaak hier mee mocht eten. Hoe leuk. Vandaag de bloemetjes eruit geknipt. Want Koningsdag is voorbij πŸ˜‚. De macarons waren favourite. En zoals verwacht; vandaag met korting. Zo ook de bokkenpoten en oranje β€˜roze’ koeken. Deze heb ik gekocht voor familie in Engeland. Zij komen binnenkort op bezoek.

Eva kwam even op visite. Alvast een tas brengen. Anders had ze vandaag twee te sjouwen. Ijsje gegeten. Lekker buiten in de zon. Dus niet. Ze werd gek van elk mini vliegje of tor. Dat wordt nog wat van de zomer met het eten. Vorig jaar had ze nergens last van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s