Ik was even druk.

Afgelopen dagen was ik een soort van druk met mijn kindjes, huiswerk, school, huishouden, eten verzorgen en dan ook nog een tas inpakken voor aankomende week. Deze week werk ik en zijn Daan en Eva bij hun vader. Ga ik dingen in het huis aanpakken.

Ik merk dat het voor Daan en Eva lastig is om ver voorruit te plannen. Maar ik denk dat het wel een soort van gelukt is. Alhoewel, ik gaf aan, klaar met school, gooi de tassen hier naar binnen. Dan stoppen wij de tassen weg achter een deur. Ik heb ze nog niet hier. Prima. Dan wordt het aan het einde van deze week een grote verhuizing.

Het hoognodige wat je moet leren, daar maken wij een schema van. Bij Eefs valt dit mee. Daan heeft echt wel een uitgebreide toetsweek. Rij snel na de vakantie. Voor het eerst. Echt wel een ding aangezien het niet lukt op school. Stress stress vanuit hem. Ik probeer meneer te ontladen. No stress. Uiteindelijk komt alles goed. Geloof in jezelf.

Mijn neef en nicht doen hoge studies. Universiteit. Uiteraard geheel zelfstandig. Maar op de middelbare school heeft mijn broer ze leren plannen. Ik hoorde laatst dat je dat niet teveel moet doen. Laat ze maar aanmodderen. Leren ze van. Maar van havo/Vwo naar mavo en nu waarschijnlijk vmbo. Dan denk ik dat je best wat hulp kan gebruiken. Weer een nieuwe klas. En nu dus ook een andere school.

Dan ngenieten we maar weer van het moois om ons heen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s