Gewoon even een vraag.

Mijn dochter heeft super mooie sneakers gekocht. Iets met bruin, beige of blauw.

Ik kwam op deze…..

Deze schoenen waren niet de goedkoopste. Wel de beste. Ik wil graag een schoen erbij voor haar. Ze is uit gegroeid. Dus wat nu past kan hopelijk jaren mee. Iets met een schoen die past bij een bepaalde kleding.

Deze vind ik super mooi. Past bij een spijker broek. Maar helaas heeft Eva niks met deze schoenkleur.

Moet ik dan gaan voor de volgende?

Eva heeft veel bruine kledΓ­ng. Daar passen deze kleur schoen super mooi bij. Maar haar andere schoenen zijn deze kleur. Dus ik dacht voor een nieuw paar; blauw. Bij een spijker broek….. dan zijn die blauwe schoenen toch perfect?

We komen er niet uit. Stiefmoeder, broer, stiefbroer zeggen blauw. Eef blijft maar goudkleur zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s