Een lekkage bij de buren.

Mijn buren hebben/hopelijk hadden, een lekkage. Het water stroomde bij een flinke regenbui hun woonkamer in.

Ik vind het nog steeds niet te geloven dat zij iemand hadden laten komen die kon zien waar de vochtigheid vandaan zou komen. Laten maken. Ik moest ook nog wat dingen schoonmaken op het balkon. Dan zou het ms verholpen zijn. Niet dus.

De stukadoors waren met drie auto’s/bemanning sterk, bij ze geweest. Einde ochtend reden ze weg. Alles aangesmeerd. Daarna kwam een hoosbui. Het water liep letterlijk weer hun woonkamer binnen. Vreselijk!

Van alles aangepast. Niks hielp. Toen kwam er een meneer. Uit Den-Haag. Hij verving het platte dak op de zolder/balkon.

Toen meneer klaar was ging ik even naar de buuf die buiten stond. Even checken hoe het ervoor stond. Ik zei tegen haar; wat heeft die meneer gedaan? Stond meneer ineens naast mij. Hij zei; zeg maar Henk. Oh, je wist natuurlijk niet dat mijn naam Henk is. Dus hierbij. 😝

Hij legde uit wat hij gedaan had. Dat hij voor 99% zeker was van zijn zaak. Ik zei toen tegen de buuf; als dat zo is dan gaan we een feestje vieren. Waarop meneer Henk zei (op z’n hagenees), geef het door. Dan stuur ik de slingers op πŸ˜‚.

Ik hoop voor de buren dat wij binnenkort een feestje kunnen vieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s