Als de kat van huis is β€¦.

Gisteren mocht ik de heeeeeele dag werken. Dertien overuren gemaakt. Het was heel gezellig met elkaar. Gelukkig maar. Ik kreeg een foto van Eva. Ze had van onze kat een paashaas gemaakt 🐰🀣.

Daarna kreeg ik een bericht dat we iets gewonnen hadden. Wel 50 euro. Ik kreeg een foto van het winnende lot. Lieverd, hier hebben wij niks aan. Dan moet je een hele reis winnen die tegenwoordig niet meer te betalen zijn voor ons. Dat dus. Eva was helemaal teleurgesteld. Ow, echt mam? Is dit nep? Nee, niet nep, maar het is te weinig voor een reis.

Om 20:45 was ik weer thuis. Opperdepop. Vandaag nog twee uur achterdienst. De nacht heeft een fijne collega van mij overgenomen. Ik had anders niet geweten.hoe en wat ik het met de kids zou moeten doen. Eva wordt niet wakker van een wekker. Dat zou morgenvroeg echt een ramp zijn. Ze moet toch echt naar school. Gelukkig heb ik dus de nacht β€˜vrij’. Ik ben collega’s die dat voor mij doen eeuwig dankbaar. In Engeland heb ik wat lekkere dingetjes gekocht. Die ga ik aan haar geven. Hopelijk vinden zij, haar man en haar kinderen het lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s