Een week geleden.

Een week geleden was ik jarig. Mijn tante had slingers opgehangen en kadootjes voor mij. De kids sliepen uit. Ze waren nog moe van een dag Londen. Toen ze wakker werden vroeg ik naar mijn kado. Hun vader had een hint gegeven. Hij wist alleen niet of ze het zich nog helemaal konden herinneren. Daan had het over iets van uit eten. Eva dacht tapas, kleine hapjes. Ik appte dit naar hun vader. Hij zei, stelletje mutsen, je krijgt een high tea voor drie. Aha. Leuk kado.

Na het ontbijt ging ik los in een supermarkt. Eva was mee.

Daarna even relaxen. Op naar het huis van mijn nicht. Ook daar hingen slingers. Rond 16:00 kwamen alle ouders en kinderen daar. Zeven volwassenen en negen kinderen. Van 3 tot en met 16 jaar. Overal herrie. Heerlijk. Waar je keek zag je mensen zitten, eten, kletsen en schreeuwen. Pizza, patat en kip.

Er werd zelfs voor mij gezongen met twee mooie taarten erbij met kaarsjes erop. Ik kreeg kado’s. Het was een fantastische verjaardag. Zonnetje scheen. Loved it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s